Hvem er vi?

Havdrup dyreklinik blev grundlagt i 2002 af dyrlæge Kirsten Køhler. Klinikken er siden da vokset til nuværende 4 dyrlæger, 4 sygeplejesker og 1 laborant/klinikassistent, men vi vægter fortsat den tætte kontakt med klienter og patienter meget højt.

På klinikken sætter vi stor ære i at vi er et team. Dette betyder at vi, sygeplejesker ogdyrlæger imellem, diskuterer patienterne for at give dem og jer den bedste behandling. Desuden sørger vi for at dele nyerhvervet viden indbyrdes og dermed styrke vore forskellige faglige kompetencer.

Klinikkens vision: Integritet, faglighed, personlig kontakt til klienter og patienter.

 

Dyrlæger

Kirsten Køhler 
Grundlægger af Havdrup Dyreklinik og har 30 års erfaring fra smådyrspraksis. Kirstens faglige interesser er især inden for kirurgi og haltheder.

Daniela Fernandes
Uddannet dyrlæge fra daværende KVL i 2002. Hun har blandt andet arbejdet på Herfølge Dyreklinik og er medejer af Havdrup Dyreklinik fra 2018. Danielas faglige interesser er primært udredningen af de medicinske sygdomme og især inden for øjenlidelser og mave/tarmsygdomme.

Kirsten Frederiksen
Uddannet dyrlæge fra daværende KVL i 2004 og har tidligere arbejdet med Daniela Fernandes på Herfølge Dyreklinik. Kirsten er medejer af Havdrup Dyreklinik fra 2018. Kirstens faglige interesser ligger især inden for hudlidelser og starter på europæisk videreuddannelse inden for hud i 2018/19.

Majbritt Brahe Salten
Udannet dyrlæge fra KU Sund i 2019. Har tidligere arbejdet med reproduktion hos Canicold International, og startede på Havdrup Dyreklinik oktober 2020.
Majbritts faglige interesser er primært reproduktion, helt fra brunstundersøgelse, til inseminering, fødsel og de nyfødte hvalpe

Charlotte Frigast
Dyrlæge og certificeret veterinær kiropraktorFærdiguddannet i 1982. Bor I Ringsted med sin mand og søn. Kommer efter aftale på klinikken og udfører kiropraktik og akupunktur.

 

Autoriserede veterinærsygeplejsker

Julie Andersen
Julie har gennemført videreuddannelse inden for tandbehandlinger(fagveterinærsygeplejerske) og står sammen med Camilla for operationspatienterne. Julie er uddannet på Dyrehospitalet i Randers i 2005 og har været på Havdrup Dyreklinik siden 2006.

Jane Thorning-Dahl Müller
Jane har stort kendskab og interesse for kaniner og marsvin og giver gerne gode råd om deres pleje. Hun har tidligere været på Faxe dyrehospital, Kbh. dyrehospital og Rødovredyreklinik. Jane er uddannet i 2005 og har været på Havdrup Dyreklinik siden 2014.

Camilla Jensen
Camilla er uddannet fra Karlslunde Dyrehospital i 2015 og har også arbejdet på Guldborgsund Dyrehospital og Faxe Dyrehospital. Camilla har været på Havdrup Dyreklinik siden 2019 og står for operationspatienterne sammen med Julie og Maria.

Maria Ravn Kristoffersen
Maria er uddannet veterinærsygeplejerske i 2019 fra Frederikssunds Dyreklinik. Maria har været været på Havdrup siden december 2019, og står for operationspatienterne sammen med Julie og Camilla. 

 

Laborant/Klinikassistent

Helle Andersen
Helle er oprindeligt uddannet laborant og står derfor også for en stor del af laboratorieundersøgelserne på klinikken. Hun har tidligere været på Faxe og Vordingborg dyrehospitaler. Det vil også ofte være Helle I møder i skranken. Helle har været på Havdrup Dyreklinik siden 2009.